VARFÖR VÄLJA OSS?

Varför Svea Medical?

Det finns idag flera företag som erbjuder drogtester och förbrukningsartiklar för vårdpersonal. Så varför välja oss?

Vi har samlat ihop några argument.

Allsidiga
Vi är med från start till eventuell efterföljande behandling. Detta för att skapa trygghet hos både arbetsgivare och anställd.

Nytänkande
Vi är ständigt på jakt efter det senaste och erbjuder de senaste produkterna och spårningsmetoderna i högsta kvalitet.

“Slumpmässiga drogtester har hjälpt oss att upprätthålla en drogfri arbetsplats, vilket i sin tur har lett till ökad produktivitet och förbättrad säkerhet. Tack vare Svea Medical känner vi att vi gör allt vi kan för en drogfri arbetsplats."

- Maria Johansson, VD

VILKA ÄR VI?

Vad som gör oss till ett smart och säkert val

  • Tillsammans med dig som kund skräddarsys en lämplig och genomförbar drogpolicy som enkelt kan följas av medarbetarna.

  • Vi uppdateras dagligen med det senaste vilket gör oss till ledande aktörer för morgondagens drogprevention, gällande tjänster och produkter.

  • Vi är ett handplockat team med olika erfarenheter och utbildningar inom relevanta områden. Alla jobbar för att individer ska få hjälp och må bra i tron om ett drogfritt samhälle.

KVALIFIKATIONER

Våra kvalifikationer

UTMÄRKELSER OCH CERTIFIKAT

Vi uppfyller höga miljö-, säkerhets- och kvalitetsstandarder. Företaget har två tilldelade ISO-certifieringar och alla produkter är CE-märkta, några även FDA-godkända.

KVALITET OCH NARKOTIKAHUNDAR

Vi erbjuder tjänster i högsta kvalitet. Vårt team har lång erfarenhet och avancerad utbildning. I samverkan med Svea Work utförs drogtestning hos kund. Vi har även narkotikahundar som kan söka efter droger i verksamhetslokaler, behandlingshem, arbetsplatser och skolor.

ANALYSER OCH LABORATORIUM

För att garantera hög kvalitet erbjuder vi analysering av drogtesterna. Det sker på ett ackrediterat laboratorium för att garantera högsta kvalitet och professionalitet.

LÄS MER